7 keer dat je echt fout was in een relatie met een meisje

Conflicten ontstaan ​​in enig opzicht — Het maakt niet uit hoe partners van elkaar houden en respecteren. De vraag is hoeveel de ruzie is gerechtvaardigd.

Als u gewend bent aan het tellen van de aanstichter van uw vriendin, beschuldigt het in buitensporige emotionaliteit, jaloezie en illlogie, zou het leuk zijn om te analyseren en gedrag.

Plotseling blijkt dat het meisje gewoon een goede relatie met zichzelf wil, zonder dat er iets schandelijks nodig is en niet proberen je te beperken.

Wij hebben verzameld Verschillende situaties waarin je absoluut verkeerd was om je acties te heroverwogen en een gezonde relaties met je geliefde te bouwen.

Toen hij zei dat hij niet over zijn acties zou moeten melden

Je kunt oneindig de uitdrukking brengen als een argument «Niemand is niets te danken aan niemand» Of herinner er een meisje eraan dat je een gratis persoon bent die niet op haar kant wil controleren.

Maar het maakt niet uit hoe cool, relaties wederzijdse verplichtingen inhoudt, en een van hen — open met een partner en dwing het niet opnieuw zorgen. Zonder dit zul je niet in staat zijn om vertrouwenscommunicatie vast te stellen en zelfverzekerd te zijn in je team.

Er is niets verschrikkelijk om het meisje te waarschuwen voor haar plannen — Over waar en met wie je tijd doorbrengt wanneer je naar huis terugkeert en kun je haar berichten beantwoorden, verloofd.

Dit is geen controle over haar kant, maar de manifestatie van banaalrespect voor haar met jouw.

Immers, om een ​​vriendin te forceren om te lijden aan onwetendheid hoe je je vrije tijd doorbrengt, — Dit is een daad van onvolwassen persoon, die niet is vermeld tot relaties. Je meisje zal je altijd zorgen maken over jou, en dat is prima.

Voeg dus geen nieuwe redenen toe voor bezorgdheid en begin eindelijk gezonde relaties zonder jeugd te bouwen «Ik moet je niet melden».

Wanneer je vrienden of familieleden hebt voor je relatie

Je kunt uitstekende vrienden, ouders, broers en zussen hebben, maar het geeft je niet het recht om onze omgeving in je relatie te intoliteren.

Alle belangrijke beslissingen moeten alleen jullie en je meisje meenemen. Hoe meer mensen je toewijdt aan je persoonlijke leven, hoe groter de waarschijnlijkheid dat je relatie lang duurt.

Talloze vrienden en familieleden die een schuin werpen op je vriendin, nadat je in de kleuren ze je laatste ruzie beschreven, schrijven ze boos berichten of dringen ze op je pauze, — Dit is jouw fout die minstens lange tijd nog een geliefde herinner.

Het is onaangenaam, en in de meeste gevallen heeft een dergelijke daad veel zelfrespect en duwt van u. Als je meisje zelf de initiatie van vriendinnen en familieleden zoont aan de details van je relatie, moet je haar niet hetzelfde beantwoorden.

Probeer te praten, rustig uitgelegd dat je niet leuk vindt en waarom. Met de constructieve dialoog kunt u elk probleem oplossen, maar een poging om in de meeste gevallen op uw geliefde te reageren, wordt niet in uw voordeel.

Toen hij zichzelf toestond om negatief uit haar familieleden te spreken

Je houdt absoluut niet noodzakelijkerwijs van haar moeder, vader, ondersteun vriendschap met haar vrienden of woon alle gezinsevenementen bij — van verjaardagen tot doop.

Maar dit betekent niet dat je jezelf kunt laten om negatief te herroepen over de geliefde mensen van je meisje.

Dergelijk gedrag — geen openheid en eerlijkheid, maar de manifestatie van deze onbeschoftheid. Zoals – op geen enkele manier zullen deze simplythebestbaseball.com/armodafinil-doseringsgids-50-250-mg-doses/ mensen een belangrijke rol spelen in je leven van je meisje, wil je dat je of niet.

En probeer niet eens het ultimatum te plaatsen «Of zij of zij». Elke zelfrespecterende persoon zal zijn vrienden en geliefden kiezen die naast de moeilijkste momenten van zijn leven waren en waarin hij 100% zeker is.

Dus, als je echt bij je vriendin wilt zijn, moet je haar omgeving accepteren en gunstiger worden voor haar familieleden.

Wanneer u het vergeleken met uw ex

Laten we beginnen met wat je beter kunt noemen in gesprekken met je vriendin, behalve in gevallen waarin ze zichzelf vraagt ​​over relaties in het verleden.

Hoor hoe je de eerste prijzen, je spijt hebt dat je het uitgemaakt hebt, of herinner je de helderste momenten van je relatie, want je geliefde persoon is de bezetting niet aangenaam.

Het is nog pijnlijker en vernederend voor een meisje wanneer je het vergelijkt, je eerste in een winnende positie te plaatsen.

Ja, misschien bereidde ze smakelijker voor, ze betaalde je meer tijd of was beter in bed, maar wat ben je dan in vredesnaam met haar uit elkaar gegaan en ging je naar een andere?

Je kiest jezelf voor je huidige partner en je kunt hem niet zomaar nemen en de schuld geven in de afwezigheid van bepaalde vaardigheden of karaktereigenschappen.

Vergelijking met de eerste werkt bijna nooit als motivatie.

Integendeel, het meisje zal beginnen te complexeren en een laag zelfbeeld te verdienen vanwege jou. Probeer dus de persoon te leren kennen voordat je begint met hem of helemaal vergeet je ex.

Toen je haar woorden niet serieus hebt waargenomen en niet naar haar luisterde

Het gevoel voor humor kan je echt redden van een ernstige ruzie of wrok, maar in sommige gevallen, in plaats van ondeugend, moet je de woorden van je meisje nemen met alle ernst.

Als ze je waarschuwde dat je wacht op een hard gesprek, of je dingen vertelt die een waarde voor haar hebben, probeer dan niet alleen te luisteren, maar ook.

Weet dat je altijd kunt luisteren, ondersteuning, knuffel en spijt, — Dit is een zeer waardevol gevoel in een relatie. Probeer het dus niet teleur te stellen met je gewoonte om alles in een grap te vertalen en de woorden door de oren over te slaan.

Toen je haar interesses en hobby’s bespotte

Je vriendin kan van Indiase films, ze kan dromen van make-upcursussen en geobsedeerd zijn met prachtige foto’s — maakt het haar erger? Hobby’s en menselijke belangen bepalen niet het niveau van zijn intelligentie of zijn spirituele diepte.

We houden allemaal van verschillende dingen, en dit is de charme van de menselijke natuur. Je hoeft geen gemeenschappelijke interesses te hebben met je geliefde of overmeesterd door jezelf om samen met iets om te gaan.

Maar respectvol verwijzen naar de ambities en de hobby van uw meisje is nog steeds noodzakelijk. Als je jezelf lost — Wonder: En of je helemaal gerijpt bent voor de relatie?

Wanneer je je beloften niet hebt vervuld

Als je iets hebt beloofd, maar uiteindelijk niet gedaan of gedaan, maar later dan de overeengekomen periode, heeft je meisje het volste recht om boos op je te zijn.

Een man moet zijn woorden beantwoorden en zijn beloften vervullen. Als je begrijpt dat je nauwelijks iets doet, — Beloof niet om niet te halen van je geliefde en het niet opnieuw teleurstellend.

Wanneer de situatie met onvervulde beloften meerdere keren wordt herhaald, verdwijnt het vertrouwen in u automatisch. Je houdt op de meest betrouwbare persoon die altijd klaar is om bij de redding te komen.

! Geen categorie

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *