Erogene zones van mannen vergeten vaak

Deze gevoelige zone is relevant en het wordt nog steeds vaak omzeild. Wanneer je de bodem van een mannelijk gezicht gladstrijkt, benadruk je onbewust zijn mannelijkheid. Lichte bristsel ziet er niet alleen sexy uit, maar opent ook het doel met plezier, want, pijn haar, je stimuleert de punten waarin de haren op het gezicht in contact komen met de huid.

Hoe hen te strelen: overBekijk de tips van de vingers op zijn wang van de tempel naar beneden. Neem het met beide handen naar de kin en zie hem een ​​paar seconden in het oog voordat je kussen.

2. Wapens

Het buitenste deel van de onderarm is gevoelig vanwege de groeiende haren, zoals de wang. En de soepele binnenzijden van de handen zijn de zone van intense spieren, en deze spanning is het waard om te verwijderen.

Hoe ze te strelen: Ga zitten aan een gezicht en klauw met je handen lichtjes met je handen, zodat je duimen boven zijn. Neem je vingers zodat ze beide kanten van zijn handen beroeren (het masseren van zacht deel van de handen, maar geen botten). Ga door totdat je het gevoel hebt dat hij ontspande – en dan een beetje inspanning. Ontspanning en lang fysiek contact zullen het meer willen wensen.

3. Innerlijk deel van de dijen

Weinig vrouwen lonen aandacht aan dit gebied en tevergeefs. Stimuleer het, je zult de bloedcirculatie versterken, en als gevolg hiervan – een erectie.

Hoe haar te strelen: Schuif zijn benen en volg het innerlijke deel van zijn heupen door bewegingen https://ehlers-kerbekian.de/praesentationstraining/ te masseren, naar de penis bewegen om bloed erin te sturen. Zet het pad van kussen en raak de tong aan van boven naar boven, naar zijn binnenste delen.

4. Zitvlak

Erotische massage van dit gebied kan een man in echte extase leiden. Diameosight zijn bilspieren, vertrekt de spanning van hen – omdat hij nog steeds het bekken moet werken, u een reactie levert.

Hoe ze te strelen: Een man aanbieden om op de maag te liggen, en zichzelf zadel zijn benen. Start een massage vanaf de onderkant van de onderrug, naar beneden bewegen, naar het roken. Op de onderste delen van de palmen aan beide kanten van zijn https://www.visitgranollers.com/ca/mapa-web/ ruggengraat en wrijf in vaste bewegingen naar de zijkanten. Slaap je handen voor een paar centimeter onder en herhaal tot je het midden van de billen bereikt, en ga dan geleidelijk terug naar de startpositie.

! Geen categorie

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *