Hoe seks in de bioscoop te hebben

Als je met de kunst van kussen en bewustzijn seks hebt, is seks in de auto nog steeds minder begrijpelijk, dan seks in de bioscoop – Dit is een heel ander niveau, waarnaar niet iedereen zal beslissen.

Dit is een openbare plaats, er kunnen andere mensen in de buurt zijn, slechts een paar stoelen staan ​​tot uw beschikking en de tijd – Van de kracht van een paar uur.

Maar stel je maar voor. Terwijl andere gasten van de bioscoop in het scherm zwemmen, zit de Mediocre Mass Cinema Popcorn, je hebt een hartslag, het hoofd draait, de ademhaling rookt, volledig zijn alle gedachten in de war, omdat je buiten de beste fysiologische cocktail bent – Testosteron plus adrenaline.

Seks in de bioscoop is zo lief en zo heet omdat het onmogelijk is. Dit is een absolute openbaring, zelfs voor de ervaringen van de meest intieme mensen, dus minstens één keer in het leven moet je voor deze misdaad gaan.

Om de risico’s te minimaliseren om te worden betrapt of volledig aangestoken van alle erectie van angst, leg uit hoe te organiseren, waarschijnlijk de beste datum in je leven.

een
Kies een saaie film

Als je al lang droomde van het zien van een nieuw meesterwerk Sorrentino of vergelijken «Man op de maan» Met «Intersellair», Je hoeft geen kaartjes voor deze films te kopen met de verwachting om daar seks te hebben. Noch de film ziet er niet uit, krijg geen plezier.

2
Zoek een bioscoop weg

van huis

Denk, er is geen grotere schande dan te worden gepakt zonder broek met een erectie in een bioscoop in de kijker naast de deur? Er is. Deze kijker zal je schoolleraar zijn, een buurman van een trap, een zus van de beste vriend of, uiteindelijk, je moeder. Dus voor seks, kies een bioscoop die ver genoeg van uw huis en kantoor is.

3
Selecteer plaatsen op de laatste rij met de rand

Natuurlijk moet je op de laatste rij plezier hebben. En het is wenselijk dat je met de rand zit, en aan de linkerkant of rechts zijn er 3-4 onbezetbare stoelen. In de kindertijd gingen we op de een of andere manier naar de gewone familiefilm en begon de verveling rond de hal te rennen. Toen we op de eerste rij waren, zag je de foto meteen veel interessanter dan wat werd uitgezonden op het scherm. Jong koppel, zonder luistert naar de tips van grootmoeders op de binnenplaats in de Geest «Verwijder de kamer», Plezier hebben op de tweede rij totdat hun filmische scherm het scherm benadrukt. Dank aan ons, binnenkort over gepassioneerde paar erkende niet alleen de hele hal, maar ook een winkelcentrum. In de duisternis van extreme plaatsen op de laatste rij, natuurlijk, deze scène zag het niet.

4
Koop tickets voor een dag sessie op weekdagen

Je hebt de bioscoop al uit huis gekozen (en hoop niet in het centrum, er zijn er nooit leeg), het blijft nog steeds op tijd te beslissen. Perfecte uren – Het midden van de werkdag. Ga ergens naar de film in 12-13 uur, zodat schoolkinderen nog niet de lessen hebben beëindigd, de werkloze partijleden niet wakker werden en de ijverige griffiers kwamen niet om een ​​lunchpauze in de bioscoop te lopen. Of u kunt de voorkeur geven aan de allereerste ochtendsessie (meestal 6-7 in de ochtend), maar wees voorbereid op wat u kunt zijn, is niet het enige paar dat naar de film kwam viagra kopen apotheek voor seks.

5
Oefen stille modus

De moeilijkste taak in het kader van seks in de film – Hold Back Moans, zucht en dankbare schreeuwende naam. Je moet een koeler van elke spion zijn – Om van het gehele leven van je leven te genieten (voor nu zit je in de hal, dit geslacht zal de belangrijkste prestatie bezighouden) zo snel mogelijk voor anderen. Als je weet dat meestal tijdens de daad van liefde jij of je meisje, is buitengewoon moeilijk om de stilte te noemen, en dichter bij de climax, beginnen de buren verwoestend op de batterijen te rollen, zullen moeten werken aan de modus «Geluidloos». Probeer de volgende keer seks te hebben, geniet van het meest rustig (op hetzelfde moment dat je geniet).

6
Zet Easy Uncheg op

Je moet begrijpen dat het de broek in de bioscoop niet zal uitwerken. Ze zullen in staat zijn om los te komen. Dus overweeg het bij het kiezen van ondergoed en broek. En een paar praktisch advies: geef zwarte opties op (je weet wat er kan gebeuren, en op donkere dingen zijn heldere vlekken natuurlijk alleen) en jeans op rits (vermenigvuldig de pijn uit het feit dat nieuwe schoenen eindelijk de hiel, om 100).

7
Afzonderlijke condooms (of op zijn minst servetten)

Dus dat nog steeds de broeken beschermen tegen irritant toezicht, wat moeilijk te voorzien is, wanneer passie in je woedt, vergeet dan geen condooms te nemen. In de bioscoop verkopen ze ze nog steeds niet. Als je de gewaarwordingen van drie wilt vermenigvuldigen, die het tandvlees verlaten, voor het geval dat, tenminste met servetten (en vergeet niet om het te nemen, de hal verlaten).

acht
Koop geen popcorn

Zelfs als je heel veel van Popcorn houdt en niemand naar de bioscoop gaat zonder verbrand maïs, onthoud deze keer dat het doel van je bezoek in een heel ander vliegtuig ligt en geniet van je een heel ander gerecht zult genieten.

9
Kom naar een film met een lichte vertraging

Voor het geval we bieden om anonimiteit te houden en dat andere kijkers je gezichten in de hal niet zullen zien. Kom op een sessie 10-15 minuten na het begin, er zullen meer gegarandeerd donker zijn, en mensen zullen gepassioneerd zijn over de trailers of opvallende film.

10
Zorg dat er geen kinderen in de buurt zijn

Hoewel je het juiste moment hebt gekozen, zijn we op de laatste rij gevestigd en zijn de dichtstbijzijnde buren in de stoel vrij ver weg, kijken rond, of er kinderen onder hen zijn. Volwassenen zullen nog steeds in staat zijn om te begrijpen en te vergeven, als plotseling ophanging dat je in de film bent, niet voor de film. Maar hier zijn ouders die kinderen naar de bioscoop leidden om hen te vermaken, en niet om een ​​les van seksuele opleiding door te brengen, regelen ze absoluut een openbare spanking. En BDSM in de bioscoop – Brup tot nu toe zelfs voor ons.

elf
Begin met Prelude

In het begin zul je nog steeds een beetje duidelijk zijn. Ongebruikelijke plaats, niet de meest comfortabele omstandigheden, buitenstaanders. Daarom moet je niet meteen uit de steengroeve rennen. Vang de gewenste houding aan elkaar, douchen elkaar met kussen en zachte aanrakingen.

12
Ga naar seks

De stoelen in de bioscoop voor wat absurde reden zijn niet aangepast om het gewicht van twee personen te weerstaan. Dus als je niet wilt falen met een crash (in alle zintuigen), geef dan de voorkeur aan orale seks. Wanneer niemand op een rij met je zit, zal het meest handig om de partner te verwijderen op zijn knieën zit. Als je de vrijheid niet kunt opscheppen, ga dan het handvat van de stoel af en gooide het terug, en niets zal je van elkaar scheiden. Controleer tegelijkertijd hoe je een pomphals hebt. Aangezien u, hoogstwaarschijnlijk, en fysiek, en psychologisch geniet van plezier in dergelijke omstandigheden eenvoudiger dan het meisje, eerst handelen. Gevoel dat je niet alleen om je eigen orgasme geeft, het zal je bedanken voor zo’n gebaar dubbel (of triple, als de film lang is).

dertien
In geen geval worden niet afgeleid door de film

Het ergste dat je kunt doen terwijl het meisje tussen je voeten is, plotseling om een ​​grap in de film lachte of iets zegt «Je ziet gewoon welke speciale effecten!». Ze kijkt op dit moment naar je lid, ten eerste, omwille van jou, dus die zich concentreren op seks, en niet op het scherm.

14
Ga eerst een beetje uit de hal dan het einde van de film

Je bekijkt nog steeds niet de films, dus zonder een verschil, weet je wat het eindigde of niet. Om dezelfde anonimiteit te behouden, niet om te blozen vanwege het feit dat het aantal kijkers nog steeds uw gedrag in de hal bespreken, weglopen van de plaats delict, een beetje eerdere eindtitels. Veeg een beetje, controleer of je hele kleren op zijn plaats zijn en vastgemaakt en de bioscoop verlaten met het meest tevreden gezicht. Je hebt tenslotte alleen jezelf gefilmd in een prachtige liefdesfase, en genoot niet alleen van de film.

! Geen categorie

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *