Wetenschappers Vrouwen ervaren een orgasme vaker (wat gebeurt er in werkelijkheid)

Legende van vrouwelijk orgasme — Een van de meest populaire mannen. Immers, als je vrouw een orgasme ervaart tijdens seks, betekent dit dat je een echte bent! (Natuurlijk, als het het niet ervaart tijdens seks met een ander.)

In het algemeen is het niet noodzakelijke illusies: een man achtervolgt een vrouwelijk orgasme om het plezier van een vrouw niet te leveren, maar uitsluitend van egoïstische overwegingen — om opnieuw jezelf te bewijzen wat voor soort cool.

En alles zou niets zijn, want de eeuw van het communiceren met mannen, leerden vrouwen hoe te kunstenaar imiteren orgasme, om hun persoonlijke getter niet van streek te maken. Maar hier werd een studie in beslag genomen, in staat om een ​​vrij beetje zo’n spijker in een kist van mannelijke arrogantie te drijven.

De studie betrof het vrouwelijke orgasme en werd gepubliceerd in de nabije wetenschappelijke editie «Archieven van seksueel gedrag».

Het eerste deel van het onderzoek was gewijd aan de enquête-resultaten tussen 1.400 vrouwen en het bereiken van orgasme — Met de stimulering van de clitoris of zonder het is dat uitsluitend met de hulp van vaginale seks.

Dus, 51—60% van de respondenten verklaarde dat ze orgasme tijdens seks kunnen bereiken met behulp van extra stimulatie van de clitoris; 21—30% van de vrouwen bescheiden zichzelf te hebben ingevuld, toegegeven dat ze een orgasme kunnen bereiken, zelfs zonder stimulatie van de clitoris.

Het tweede deel van de studie gericht op mannelijke meningen — 1.500 mannen werden ondervraagd. Bovendien was het onderwerp van de enquête hetzelfde tadalafil als vrouwen: vrouwelijk orgasme.

Mannen vroegen om te bellen, zo vaak, naar hun mening, de partner ervaart een orgasme tijdens https://www.greaterbethany.org/contact-us/ seks met behulp van de clitoris-stimulatie. Mannen beantwoordden dat in 61—70% van de gevallen. Zonder stimulatie van de clitoris — in 41—50%.

Zo’n discrepantie in het getuigenis liet wetenschappers concluderen dat mannen hun rol opnieuw beoordelen bij het bereiken van orgasme.

Simpel gezegd, mannen geloven dat vrouwen vaker orgasme ervaren dan ze in feite ervaren.

! Geen categorie

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *